Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φωτιεσ Ευβοια - Συναγερμός ΤΩΡΑ στην Εύβοια: Μεγάλη φωτιά στο Ρεούζι ... - Μαίνεται η φωτιά που καίει από το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην εύβοια.

Φωτιεσ Ευβοια - Συναγερμός ΤΩΡΑ στην Εύβοια: Μεγάλη φωτιά στο Ρεούζι ... - Μαίνεται η φωτιά που καίει από το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην εύβοια.. Στο έλεος της φωτιάς η εύβοια: Προς το μοναστήρι του όσιου δαβίδκατευθύνεται η φωτιά που έχει ξεσπάσει από χθες στη βόρεια εύβοια. Όπως ανακοινώθηκε από την περιφέρεια στερεάς ελλάδας ελήφθη απόφαση να εκκενωθούν τα χωριά αγία άννα, κερασιά και αχλάδι του δήμου μαντουδίου. Τι αναφέρει μαρτυρία από τις κεχριές στο sputnik. Μάχη με τις φλόγες δίνουν κάτοικοι και πυροσβεστικές δυνάμεις σε διαφορετικά σημεία στη βόρεια εύβοια.

Η ελλαδα καιγεται και η κυβερνηση του χαλδαιου διωχνει τουσ ανεμβολιαστουσ πυροσβεστεσ τησ εμακ! Στη βόρεια εύβοια βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη πυρκαγιά στην περιοχή μυρτιά στο δήμο μαντουδίου, όπου επιχειρούν 62 πυροσβέστες με 24 οχήματα, ενώ δόθηκε εντολή εκκένωσης του οικισμού. Συγκέντρωση και αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες. Στις πυρόπληκτες περιοχές της β. Στη μονή ζουν 12 μοναχοί , εκ των οποίων ο ένας κατάκοιτος.

KAIPOUTHEOS.GR - Με επίκεντρο τη Σίφνο
KAIPOUTHEOS.GR - Με επίκεντρο τη Σίφνο from www.kaipoutheos.gr
Στη βόρεια εύβοια βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη πυρκαγιά στην περιοχή μυρτιά στο δήμο μαντουδίου, όπου επιχειρούν 62 πυροσβέστες με 24 οχήματα, ενώ δόθηκε εντολή εκκένωσης του οικισμού. Μαίνεται η φωτιά που καίει από το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην εύβοια. Μεγάλη η κινητοποίηση του δήμου. Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στις ροβιές, όπου αρκετοί πολίτες για να αποφύγουν τις φλόγες. Η φωτιά στην εύβοια έκαψε σπίτια στις ροδιές και δόθηκε εντολή εκκένωσης, ενώ κάτοικοι και τουρίστες οδηγήθηκαν στην παραλία όπου από εκεί απεγκλωβίστηκαν με βάρκες και φέρι μποτ. Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στη μεγάλη φωτιά της ηλείας. Στις πυρόπληκτες περιοχές της β. Δύσκολη η κατάσταση με τη φωτιά στην εύβοια, που μαίνεται ανεξέλεγκτη κοντά στο χωριό χρόνια.

Μάχη με τις αναζωπυρώσεις δίνουν οι πυροσβέστες στη κεντρική εύβοια, σε χαράδρα του χωριού πλατάνα.

Νέες εκκενώσεις οικισμών στην εύβοια. Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στη μεγάλη φωτιά της ηλείας. Στη βόρεια εύβοια βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη πυρκαγιά στην περιοχή μυρτιά στο δήμο μαντουδίου, όπου επιχειρούν 62 πυροσβέστες με 24 οχήματα, ενώ δόθηκε εντολή εκκένωσης του οικισμού. Στο έλεος της φωτιάς η εύβοια: Με τις κάμερες της τηλεόρασης να ασχολούνται μόνον με την φωτιά στην βαρομπόμπη, λόγω τηλεθέασης, η βόρεια εύβοια έχει καεί ολοσχερώς με δεκάδες σπίτια καμένα. Η ελλαδα καιγεται και η κυβερνηση του χαλδαιου διωχνει τουσ ανεμβολιαστουσ πυροσβεστεσ τησ εμακ! Μάχη με τα πύρινα μέτωπα, ζημιές σε δεκάδες σπίτια. Καίγονται σπίτια σε 10 οικισμούς στην εύβοια. Μάχη με τις φλόγες δίνουν κάτοικοι και πυροσβεστικές δυνάμεις σε διαφορετικά σημεία στη βόρεια εύβοια. Συγκέντρωση και αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες. Το μοναστήρι του οσίου δαυίδ δεν υπέστη ζημιές ούτε εσωτερικά, ούτε εξωτερικά. Μάχη με τις αναζωπυρώσεις δίνουν οι πυροσβέστες στη κεντρική εύβοια, σε χαράδρα του χωριού πλατάνα. Οι φλόγες έχουν πλησιάσει ξενοδοχείο, που έχει εκκενωθεί μεν, ωστόσο μέσα υπάρχουν φιάλες.

Νέες εκκενώσεις οικισμών στην εύβοια. Από τους κεραυνούς προκλήθηκαν πυρκαγιές στην βόρεια εύβοια και συγκεκριμένα στις. Δραματικά είναι τα όσα περιγράφει ο λιμενάρχης αιδηψού, σωτήρης δανίκας, για τα όσα αντίκρισε από το πλοίο «πάραλος». Αλλεπάλληλες οι εστίες που έχουν ξεσπάσει σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μία πολύ σκληρή. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια την τρίτη 3/8/21 michael pappas/ap photos.

Δύο φωτιές μέχρι στιγμής στην Εύβοια σήμερα Δευτέρα 2 ...
Δύο φωτιές μέχρι στιγμής στην Εύβοια σήμερα Δευτέρα 2 ... from tvstar.gr
Μαίνεται η φωτιά στην εύβοια, που για τρίτη μέρα σαρώνει την περιοχή και καταστρέφει πανέμορφες εκτάσεις και περιουσίες. Σφοδρές καταιγίδες και κεραυνοί σαρώνουν την εύβοια από χθες το απόγευμα. Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στις ροβιές, όπου αρκετοί πολίτες για να αποφύγουν τις φλόγες. Πολύ δύσκολες ώρες ζουν τις τελευταίες στιγμές οι κάτοικοι στις ροβιές, στην εύβοια, καθώς οι αρχές καλούν τους κατοίκους και τους τουρίστες να συγκεντρωθούν στην παραλία, σύμφωνα με το αθηναϊκό. Από τους κεραυνούς προκλήθηκαν πυρκαγιές στην βόρεια εύβοια και συγκεκριμένα στις. Μεγάλη η κινητοποίηση του δήμου. Δραματικά είναι τα όσα περιγράφει ο λιμενάρχης αιδηψού, σωτήρης δανίκας, για τα όσα αντίκρισε από το πλοίο «πάραλος». Αναφορικά με τη φωτιά στη βόρεια εύβοια, τιτάνια είναι η προσπάθεια των επίγειων πυροσβεστικών δυνάμεων για δεύτερη.

Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στις ροβιές, όπου αρκετοί πολίτες για να αποφύγουν τις φλόγες.

Νέες εκκενώσεις οικισμών στην εύβοια. Δραματικά είναι τα όσα περιγράφει ο λιμενάρχης αιδηψού, σωτήρης δανίκας, για τα όσα αντίκρισε από το πλοίο «πάραλος». Τι αναφέρει μαρτυρία από τις κεχριές στο sputnik. Στις πυρόπληκτες περιοχές της β. Μάχη με τα πύρινα μέτωπα, ζημιές σε δεκάδες σπίτια. Στο έλεος της φωτιάς η εύβοια: Σφοδρές καταιγίδες και κεραυνοί σαρώνουν την εύβοια από χθες το απόγευμα. Η πυροσβεστική έδωσε εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός ρετσινόλακκος που είναι κοντά στη λίμνη της εύβοιας και ο οικισμός κοκκίνη. Όπως ανακοινώθηκε από την περιφέρεια στερεάς ελλάδας ελήφθη απόφαση να εκκενωθούν τα χωριά αγία άννα, κερασιά και αχλάδι του δήμου μαντουδίου. Σε εκκένωση του χωριού ροβιές, στην εύβοια, προχώρα αυτή τη στιγμή η αστυνομία, η περιφέρεια και ο δήμος μετά την εντολή που δόθηκε από την πυροσβεστική παράλληλα σε εκκένωση προχώρα και. Καίγονται σπίτια σε 10 οικισμούς στην εύβοια. Μεγάλη η κινητοποίηση του δήμου. Επικίνδυνες φωτιές έχουν ξεσπάσει στην εύβοια και τη μεσσηνία.

Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στη μεγάλη φωτιά της ηλείας. Νέες εκκενώσεις οικισμών στην εύβοια. Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στις ροβιές, όπου αρκετοί πολίτες για να αποφύγουν τις φλόγες. Τι αναφέρει μαρτυρία από τις κεχριές στο sputnik. Μαίνεται η φωτιά στην εύβοια, που για τρίτη μέρα σαρώνει την περιοχή και καταστρέφει πανέμορφες εκτάσεις και περιουσίες.

.: ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ Ή ΟΧΙ ;;;;;; ΑΠΑΝΤΗΣΗ :: ΜΗ ...
.: ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ Ή ΟΧΙ ;;;;;; ΑΠΑΝΤΗΣΗ :: ΜΗ ... from 1.bp.blogspot.com
Αλλεπάλληλες οι εστίες που έχουν ξεσπάσει σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μία πολύ σκληρή. Δραματικά είναι τα όσα περιγράφει ο λιμενάρχης αιδηψού, σωτήρης δανίκας, για τα όσα αντίκρισε από το πλοίο «πάραλος». Με τις κάμερες της τηλεόρασης να ασχολούνται μόνον με την φωτιά στην βαρομπόμπη, λόγω τηλεθέασης, η βόρεια εύβοια έχει καεί ολοσχερώς με δεκάδες σπίτια καμένα. Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στη μεγάλη φωτιά της ηλείας. Σφοδρές καταιγίδες και κεραυνοί σαρώνουν την εύβοια από χθες το απόγευμα. Στη μονή ζουν 12 μοναχοί , εκ των οποίων ο ένας κατάκοιτος. Δραματικά είναι τα όσα περιγράφει ο λιμενάρχης αιδηψού, σωτήρης δανίκας, για τα όσα αντίκρισε από το πλοίο «πάραλος». Αναφορικά με τη φωτιά στη βόρεια εύβοια, τιτάνια είναι η προσπάθεια των επίγειων πυροσβεστικών δυνάμεων για δεύτερη.

Τρία μέτωπα φωτιάς απειλούν να φτάσουν στο αιγαίο.

Η πυροσβεστική έδωσε εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός ρετσινόλακκος που είναι κοντά στη λίμνη της εύβοιας και ο οικισμός κοκκίνη. Από τους κεραυνούς προκλήθηκαν πυρκαγιές στην βόρεια εύβοια και συγκεκριμένα στις. Οι διαρκείς αναζωπυρώσεις κοντά σε οικισμούς (χρόνια, ροβιές) χαρακτηρίζουν την κατάσταση της πυρκαγιάς στην εύβοια η οποία μαίνεται από το μεσημέρι της τρίτης 3 αυγούστου. Oι δυνάμεις αρχίζουν και συγκεντρώνονται στη λίμνη της εύβοιας όπου η φωτιά έχει επικίνδυνες διαστάσεις. Το μοναστήρι του οσίου δαυίδ δεν υπέστη ζημιές ούτε εσωτερικά, ούτε εξωτερικά. Μεγάλη η κινητοποίηση του δήμου. Στο έλεος της φωτιάς η εύβοια: Μάχη με τα πύρινα μέτωπα, ζημιές σε δεκάδες σπίτια. Οι φλόγες έχουν πλησιάσει ξενοδοχείο, που έχει εκκενωθεί μεν, ωστόσο μέσα υπάρχουν φιάλες. Μάχη με τις φλόγες δίνουν κάτοικοι και πυροσβεστικές δυνάμεις σε διαφορετικά σημεία στη βόρεια εύβοια. Δύσκολη η κατάσταση με τη φωτιά στην εύβοια, που μαίνεται ανεξέλεγκτη κοντά στο χωριό χρόνια. Προς το μοναστήρι του όσιου δαβίδκατευθύνεται η φωτιά που έχει ξεσπάσει από χθες στη βόρεια εύβοια. Σε εκκένωση του χωριού ροβιές, στην εύβοια, προχώρα αυτή τη στιγμή η αστυνομία, η περιφέρεια και ο δήμος μετά την εντολή που δόθηκε από την πυροσβεστική παράλληλα σε εκκένωση προχώρα και.